O nu! Unde este JavaScript?
Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript; Firefox, Safari, Opera, Chrome sau o versiune a Internet Explorer mai noua decat versiunea 6.
openside(\"Muntii Apuseni bun venit vizitatorule!\"); ?>
Muntii-Apuseni.eu isi propune sa fie un portal destinat in proportie foarte mare zonei pline de istorie si traditii din inima Ardealului. Vom incerca sa va oferim cat mai multe informatii despre obiective si atractii turistice in zona, despre spatii de cazare recomandate, despre locuri in care trebuie sa ajungi cel putin odata in viata, despre istoria si trairile din zona si nu in ultimul rand despre ospitalitatea, retele culinare si indeletnicirile localnicilor care inca mai traiesc intr-un alt ritm. Cei care viziteaza situl au posibilitatea sa deschida un cont de membru gratuit care le ofera mai multe oportunitati de a discuta cu alti membrii pe forum , de a cere mai multe informatii despre ceea ce gasesc pe site, de a isi face cunoscuta zona, daca aceasta are legatura cu zona sitului, de a trimite povestiri si legende, sau de a adauga chiar poze realizate de ei in zona Muntilor Apuseni! Cu alte cuvinte ne dorim foarte mult ca un procent insemnat din site sa fie format si conceput de catre membrii sitului.
Ne gasiti si pe Facebook unde postam imagini din zona Muntilor Apuseni:
Bun venit
Muntii Apuseni reprezinta o zona extrem de importanta din Romania, o zona incarcata de istorie, o zona culturala foarte bogata si atractiile turistice sunt la tot pasul.
Downloads
No Downloads has been added yet
openside(\"Un LIKE pe Facebook\"); ?>
Shoutbox
You must login to post a message.
No messages have been posted.
openside(\"Recomandari\"); echo \"\"; closeside();openside(\"Maraton Apuseni\"); ?>