Muntii Apuseni istorie, obiceiuri,  traditii si atractii turistice

Conectare

Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă

Un LIKE pe Facebook

Maraton Rosia Montana

Recomandari

Maraton Apuseni

Statistici

Grup de sustinere:

Targul national de turism rural Albac 8-9 septembrie 2013

Evenimente si sarbatori in ApuseniPe datele de 8-9 septembrie, anul curent la Albac in Muntii Apuseni are loc traditionalul deja Targ national de turism rural organizat de catre Consiliul Judetean Alba alaturi de Primaria Comunei Albac, avand ca partener ANTREC Romania.

Ca si in trecut organizatorii incearca sa se adreseze atat celor implicati si interesati direct de acest eveniment cat si turistilor sau vizitatorilor ocazionali, iar pentru acest lucru au pregatit o serie de surprize.
Din programul manifestitilor putem desprinde concursul de pescuit Aventuri in Apuseni, vizite organizate si ghidate la pensiuni, vizite la standurile de prezentare, concursuri culinare, multa muzica traditionala dar si dezbateri cu probleme si realizari in ceea ce priveste turismul rural din Romania.
Aflat la editia cu numarul IX Targul national de turism rural de la Albac are ca si scop promovarea culturii traditionale din Romania si promovarea tursimului rural in general si a celui din Muntii Apuseni in special.
In Apuseni asa cum e normal motii nu isi uita trecutul si cinstesc oridecate ori au ocazia eroii care le-au fost inaintasi pe aceste tinututi, iar in acest sens si la Targ o sa avem parte de un moment special in care Horia, Closca si Crisan dar si Avram Iancu o sa fie cinstiti cum se cuvine.
Un alt moment moment inedit este vernisajul Taberei Nationale de Pictura de la Albac, care se afla la editia a -III-a si are ca si scop prezentarea si espunerea in pictura a peisajelor si caselor Apusene.
Asociažia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural ca si partener al acestui eveniment informeaza ca in Alba sunt in momentul de fata peste 100 de pensiuni turistice si agrotusitice clasificate si peste 50 in asteptare de a primi certificatele pentru incadrarea la 2 margarete.

Cu siguranta cei pasionati de natura, traditional si gastronomie o sa fie incantati daca participa fie ca simpli vizitatori fie ca si concurenti la acest targ.

Comments

Comentarii

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
Pagină generată în 0.03 secunde
685,824 vizite unice